Profil

Profil, Fysioterapi Aarhus ved professionsbachelor i fysioterapi Lene Reffstrup Christensen

Her kan du læse om min personlige samt uddannelsesmæssige baggrund.

Jeg har altid været fascineret af naturen og af kroppen. Uddannelsen til fysioterapeut og efteruddannelse i kranio-sakral terapi, fertilitesfremmende fysioterapi og bindevævet har givet mig det, jeg søgte. Ofte er det en kombination af behandlingsmetoder der skal til. Jeg arbejder med almen fysioterapi, fertilitetsfremmende fysioterapi, efterfødselstræning og med kranio-sakral terapi. Mit fokusområde er bækkenet.

Min mor var i mange år afdelingssygeplejerske på Føde- og barselsgangen på Randers Centralsygehus og som barn jeg var flere gange med hende på job på barselsgangen. Jeg har nu selv tre voksne børn. Den ældste er født i Danmark og de to yngste er født i henholdsvis Belgien og Tjekkiet, da jeg var bosiddende udlandet på det tidspunkt.

Profil Fysioterapi Aarhus

I profilen for Fysioterapi Aarhus kan du læse om min personlige og uddannelsesmæssige baggrund.

Lys og imødekommende fysioterapiklinik i Aarhus

Jeg håber, du vil føle dig velkommen i klinikken.

Her bliver du mødt med nærvær og et helhedsorienteret syn på dig og din lidelse.

Derfor har jeg gjort mig umage for at indrette klinikken og det håber jeg, du kan mærke, når du kommer indenfor!

Udover fysioterapi kan du få fertilitetsfremmende fysioterapi, kranio sakral terapi og efterfødselstræning.

Har du brug for hurtig og effektiv behandling i Aarhus?

– så ring til Fysioterapi Aarhus på 29 61 19 90

Ofte er det kun få gange der skal til.

Fysioterapi Aarhus Profil – Erhvervsfaring

  • Klinikejer siden 2013, Fysioterapi Aarhus, Egå
  • Bofællesskabet Vintervej, Aarhus V
  • Stautruphus, Stautrup
  • Cityfys., Arbejdsmiljøkonsulent, ergonomi i kontormiljøer
  • Ambulant Genoptræning Syddjurs, Tirstrup
  • Gigtforeningens Oplysningskreds, træning i varmtvandsbassin, Auning
  • Cityfys., Arbejdsmiljøkonsulent hos Danish Crown, Sæby
  • Sundhedshuset Fysioterapi og Træningscenter, Kolind
  • Rehab. Syddjurs, Ebeltoft.

Fysioterapi Aarhus Profil – Kurser & uddannelse

Faglige medlemsskaber

Læs mere om mine samarbejdspartnere:

Fertilitet

www.sundfertilitet.dk

Rectus diastase og fascier (bindevæv)

Elin Solheim

Bækkensmerter

Birgit Hørup

Laser

Acupuncture Shop

Kranio-sakral terapi

Sundhedscentrum

osteopatiskolen.com