Information

Her kan du finde information om de forskellige slags behandling jeg tilbyder i Fysioterapi Aarhus:

Fysioterapi Aarhus / Lene Reffstrup Christensen

Jeg har altid været fascineret af naturen og af kroppen. Uddannelsen til fysioterapeut og efteruddannelse i kranio-sakral terapi, fertilitetsfremmende fysioterapi og bindevævet har givet mig det, jeg søgte.

Ofte er det en kombination af behandlingsmetoder der skal til. Jeg arbejder med så forskellige slags behandling som almen fysioterapi, fertilitetsfremmende fysioterapi, efterfødselstræning og med kranio-sakral terapi. Mit fokusområde er bækkenet.

Har du brug for behandling eller information – så tjek de behandlingsformer der er på klinikken

Har du overvejet at prøve kranio-sakral terapi?

Lys og imødekommende fysioterapiklinik i Aarhus

Jeg håber, du vil føle dig velkommen i klinikken.
Her bliver du mødt med nærvær og et helhedsorienteret syn på dig og din lidelse.
Derfor har jeg gjort mig umage for at indrette klinikken og det håber jeg, du kan mærke, når du kommer indenfor!Udover fysioterapi kan du få fertilitetsfremmende fysioterapi, kranio sakral terapi og efterfødselstræning.

Har du brug for hurtig og effektiv behandling i Aarhus?– så ring til Fysioterapi Aarhus på 29 61 19 90

Ofte er det kun få gange der skal til.

Hvis du vil vide mere om min baggrund og uddannelse, kan du læse min profil her.

Efterfødselstræning
Kranio-sakral terapi
Fertilitet
Fysioterapi