Det siger patienterne

En dejlig og kompetent fys, som ikke er bange for at bruge fingrene. Kan varmt anbefales!
/ David Gerdel

Super god og effektiv behandling og Lene er rigtig fleksibel med tider. Kun ros herfra.
/Maria Lindgaard Olesen

Super dygtig og kompetent behandling Rigtig gode ud spændings øvelser.
/Kim Nielsen

Super kompetent og dygtig fysioterapeut, med massere af god viden og færdigheder! Kan varmt anbefales 🙂
/Casper Bahlmann

Har fået akupunktur og øvelser til min lænd…begge dele har en positiv virkning og mine smerter minimeret.
/Helle Thorhauge-Bertelsen

Havde akut brug for hjælp til sovende fingre og kontakte Lene. Hun hjalp mig i gennem med massage, akupunktur og en masse gode øvelser.
Kan klart anbefale Lene…
/Ida À Rogvi Steen

Allerede efter første besøg hos Lene har jeg haft fuld bevægelighed i min arm og skulder. Endelig efter mange forsøg andre steder …….. Tak Lene.
/Lene Ørskou

Hej Lene
Det har været dejligt at ha dig som fysioterapeut! Jeg har lidt af hovedpine længe og flere gange om måneden. Så begyndte jeg at komme under dine kyndige hænder og hovedpinen er væk nu. Tusind tak for det og så er det jo også dejligt afslappende at få massage samtidig. Så du har min varmeste anbefaling! Held og lykke fremover.
/Heidi Andersen

Tak for mange gode behandlinger & samtaler og for at jeg efterhånden ikke længere har daglige smerter i lænd & ryg. Fantastisk behandling.
/Johnny Aagaard Pedersen

Super dygtig fysioterapeut. Kan klart anbefales.
/Kirsten Uhre

Lene Reffstrup Christensen har fra 22. april til borgers død 2. februar 2014 arbejdet som vikar i det hjælperteam, der varetog døgnplejen for min hjemmeboende datter Maria Dixen, der som 29 årig mistede sprog og alle funktioner efter en ulykke. Da der jævnligt var brug for Lene Christensens indsats, udgjorde hun en stabil og værdsat person omkring Maria. Maria Dixens tilstand krævede ud over den omfattende pleje stor indlevelsesevne, evnen til at observere, tolke og handle hensigtsmæssigt som Lene Christensen mestrede til fulde. Gennem de hyppigt skiftende omstændigheder grundet Marias sygdomsforløb udviste Lene Christensen desuden stor omstillingsparathed. Ligesom hun gennem sin erfaring som fysioterapeut sin subtile situationsfornemmelse og sit behagelige væsen evnede at skabe livskvalitet i hverdagen. Både som hjælper for et svært hjerneskadet ungt menneske og som samarbejdspartner i hjemmet oplevede jeg Lene Christensen som en yderst empatisk, kompetent og respektfuld medarbejder, som hermed gives de varmeste anbefalinger.
/Nicola Dixen