Efterfødselstræning
Kranio-sakral terapi
Fertilitet
Fysioterapi

Behandlingsformer

Fysioterapi Aarhus har blandt andet succes med at behandle bækkensmerter, blærebetændelse og hovedpine.

Ofte kombineres forskellige former for behandling for at opnå det bedste resultat for dig. Smerter behandles for eksempel både med laserlys og kranio-sakral terapi.

Smertelindring

Smerter kan behandles. Jeg har behandlet rygsmerter, fantomsmerter, hovedpine og mange andre former for smerter.

Fysioterapi Aarhus har stor erfaring med behandling af smerter. Kontakt mig og hør om jeg kan hjælpe dig af med dine smerter.

Fysioterapi Aarhus tilbyder disse former for behandling

Fertilitetsfremmende fysioterapi:

Der er meget du kan gøre for at optimere din fertilitet, både som mand og som kvinde.

Kontakt mig og hør nærmere.

Du kan modtage fertilitetsfremmede fysioterapi både som individuelt forløb, som holdbehandling eller som en kombination.

Efterfødselstræning:

Kvindens krop er skabt til fødsler – men det er en fysisk præstation, der slider hårdt på kroppen. Under en graviditet og fødsel kommer kroppen på overarbejde. Dine mavemuskler bliver meget længere og svagere end normalt, og dine rygmuskler bliver overbelastede. Din holdning ændrer sig, og din bækkenbund bliver belastet både under graviditeten og under selve fødslen. Bindevævet bliver belastet og det kan medføre rectus diastase/delte mavemuskler.

Graviditet og fødsel kan give komplikationer, som du kan lide af længe, hvis du ikke genoptræner kroppen

Kranio-sakral terapi

Der kan komme forskellige blokeringer i kroppen og nervesystemet blandt andet på grund af stress, psykiske eller fysiske problemer, fødsler, uro eller angst. Blokeringerne giver ubalance i den kranio-sakrale rytme. Og det er de blokeringer vi løsner op for under kranio-sakral terapi.

Du oplever en dyb afspænding og ro efter en kranio-sakral behandling. Selvom berøringerne er ultra-lette og svarer til vægten af et A4 ark, så vil du opleve en dyb ro og afspænding. Det kan være, du føler det som om, berøringerne faktisk går meget dybt ind i kroppen. Din vejrtrækning og puls vil blive roligere. Behandlingen påvirker det autonome nervesystem – det er de funktioner, du ikke har kontrol over som for eksempel vejrtrækning og hjerterytme. På den måde påvirkes kroppen til selvregulering så du kommer mere i balance, og kroppen kan give slip på fysiske eller psykiske spændinger.

Smerter og smertebehandling

Smerter kan behandles.

Jeg har behandlet rygsmerter, bækkensmerter, hovedpine og mange andre former for smerter.

Fysioterapi Aarhus har stor erfaring med behandling af smerter.

Har du brug for smertebehandling?

Kontakt mig og hør om jeg kan hjælpe dig af med dine smerter.

Laserlys bruges blandt andet til behandling af smerter.