Om fysioterapi

Fysioterapi hos Lene ChristensenDin historie giver mig en god ide om, hvor dine smerter stammer fra. Nu kan jeg undersøge dig grundigt. Resultaterne af min undersøgelse afdækker, hvad der kan være årsagen til dine lidelser. Vi lægger sammen en behandlingsplan – der næsten altid vil bestå af forskellige behandlingsmetoder, øvelser og træning, som du skal fortsætte med på egen hånd i træningscenter eller hjemme. Det er vigtigt at vi får et grundigt udgangspunkt for fysioterapi-behandlingen, og det tager tid. Derfor afsætter jeg altid 45 minutter til din første behandling. I løbet af dit behandlingsforløb kan du også få rådgivning om for eksempel arbejdsstillinger og den gode holdning. Når du er ved at være færdigbehandlet, vil vi lægge en træningsplan, som du kan fortsætte med enten hjemme eller i et motionscenter.

Laserlys

Laserlys er en meget effektiv behandlingform på både gamle og nye skader. behandlingen er helt smertefri. Laserlys styrker immunforsvaret og øger blodgennemstrømningen i det væv der behandles. Den enkelte celle i kroppen stimuleres da der overføres energi via det ensrettede, koncentrerede og forstærkede lys. Du vil kunne mærke en bedring efter  bare 3-5 behandlinger. Læs mere om laserbehandling her og her 

Samarbejdet med din egen læge om fysioterapi og behandling

Fysioterapi i risskovNår du kommer til behandling i min fysioterapi-klinik, behøver du ikke en lægehenvisning. Du får altid undersøgelse og behandling af høj faglig kvalitet. Jeg behandler alle aldersgrupper med eller uden henvisning fra egen læge. Når det er relevant, samarbejder jeg  med din egen læge efter samtykke med dig. Og hvis du ønsker det, vil jeg sende lægen en rapport, når vi er færdige med behandlingen. På den måde er din læge orienteret om, hvad du har fået behandling for, og hvordan det er gået. Der kan også være andre omkring dig, som vi skal samarbejde med – det kan for eksempel være din hjemmepleje eller et familiemedlem.
Når du kommer til fysioterapi behandling, skal du ikke medbringe andet end dit sygesikringsbevis, et lagen og et lille håndklæde. Undgå ventetid på behandling, find ud af om du kan få tilskud til fysioterapi og behandling hos mig.

Se priser med beskrivelse af tilskudsmuligheder.

Fysioterapi er ofte kombinations-behandling med både akupunktur og kranio sakral terapi.

Vil du vide mere om fysioterapi som behandling af nogle af de helt store folkesygdomme?