Kranio-sakral terapi – en blid og effektiv behandling

Kranio-sakral terapi er en blid behandlingsform, der stimulerer kroppen til at genskabe sin balance. Under en behandling trykker jeg meget let forskellige steder på din krop, mens du ligger på briksen og slapper af. Under behandlingen beholder du tøjet på og ligger på briksen under et tæppe.
Behandling med kranio-sakral terapi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Hovedpine
  • Stress
  • Psykiske traumer
  • Fysiske traumer
  • Uro og angst
  • Whiplash

Pris

60 min. // kr. 600

Både med og uden lægehenvisning. Den offentlige sygesikring yder ikke tilskud. Mange sundhedsforsikringer dækker behandlingerne. Hør dit forsikringsselskab om du er dækket.

Køb et klippekort på 5 eller 10 behandlinger og få derved 10 eller 20% rabat!

Bestil nu på: 29 61 19 90 eller brug formularen – bestil tid.

Kranio-sakral terapi er så blidt, at du tror, det ikke hjælper. Når du får behandling med Kranio-sakral terapi, kan du komme i tvivl, om det hjælper. Her er der ikke noget med, at ”det skal gøre ondt, før det gør godt”. Tryk avler modtryk og derfor arbejder vi med kroppen på en måde, så den kan slippe sine spændinger. I den kranio-sakrale behandling arbejder jeg med dit centralnervesystem. Den kranio-sakrale rytme er den puls, hjernevæsken flyder med, omkring hjerne og rygsøjle. Den er kroppens primære åndedræt, ved siden af hjerterytme (puls) og vejrtrækningen. Der kan komme forskellige blokeringer i kroppen og nervesystemet blandt andet på grund af stress, psykiske eller fysiske traumer, uro og angst. Blokeringerne giver ubalance i den kranio-sakrale rytme. Og det er de blokeringer vi løsner op for under kranio-sakral terapi. Du oplever en dyb afspænding og ro efter en kranio-sakral behandling. Selvom berøringerne er ultra-lette og svarer til vægten af et A4 ark, så vil du opleve en dyb ro og afspænding. Det kan være, du føler det som om, berøringerne faktisk går meget dybt ind i kroppen. Din vejrtrækning og puls vil blive roligere. Behandlingen påvirker det autonome nervesystem – det er de funktioner, du ikke har kontrol over som for eksempel vejrtrækning og hjerterytme. På den måde kommer du mere i balance, og kroppen kommer ikke så nemt i den alarmtilstand, som fx. stress kan føre til.

En behandling med kranio-sakral terapi varer 60 minutter. Det er individuelt hvor mange behandlinger der skal til for at opnå den ønskede effekt. Jeg anbefaler min. 6 behandlinger for at du kan få en reel fornemmelse af hvordan denne behandlingsform virker på dig. Behandlingen sætter en masse processer i gang i din krop, og du kan mærke, at der bliver ved med at ske noget, når du kommer hjem og dagene efter. Det er meget normalt, at patienter bliver meget trætte efter en behandling. Dette er tegn på at kroppen arbejder videre mod en bedre balance. Det er vigtigt, at du respekterer trætheden, for at få det bedste resultat af behandlingen.

Ring til mig på 29 61 19 90, så vi kan snakke om, hvordan kranio-sakral terapi kan hjælpe dig med dine symptomer.

Er du blevet nysgerrig?

Her kan du læse, hvordan sundhedsguiden.dk forklarer kranio-sakral terapi.