Akupunktur bygger på flere tusind års erfaring

Akupunktur er en flere tusind år gammel behandlingsform fra Kina. Ifølge traditionel kinesisk medicin påvirker akupunkturnålene meridianbanerne i din krop, og hjælper kroppen tilbage til balance. Akupunktur er smertebehandling, den virker både på fysiske og psykiske lidelser.

Du kan få hjælp af akupunktur, hvis du lider af:

 • Hovedpine
 • Tennisalbue
 • Golfalbue
 • Knæsmerter
 • Rygsmerter
 • Ischias smerter
 • Forstuvninger
 • Skulderproblemer
 • Stress
 • Angst
 • Psykisk uro – rastløshed

Priser

Priser markeret med * er rabatpriser for studerende og pensionister

Første konsultation:

45 min. // kr. 415 // * kr. 330

Efterfølgende behandlinger:

30 min. // kr. 275 // * kr. 220

45 min. // kr. 415 // * kr. 330

60 min. // kr. 550 // * kr. 440

Akupunkturtillæg:

kr. 50

Både med og uden lægehenvisning. Den offentlige sygesikring yder ikke tilskud. Mange sundhedsforsikringer dækker behandlingerne. Hør dit forsikringsselskab om du er dækket.

Studerende og pensionister får 20% rabat!

Bestil nu på: 29 61 19 90 eller brug formularen på forsiden – bestil tid.

Når du kommer til akupunktur i min fysioterapi-klinik, starter vi med en uddybende samtale, hvor du fortæller mig om dine smerter og problemer. Du bliver undersøgt, så jeg sikrer mig, at akupunktur kan mindske dine gener.

Efter samtalen og undersøgelsen ligger du på briksen og slapper af. Alt efter dine smerter og problemstillinger får du en eller flere nåle placeret rundt om på kroppen. Du skal ligge og slappe af med nålene cirka 20 minutter. Akupunkturnåle har en afrundet spids så de ”svømmer” ind under huden og laver derved hverken hul eller får det til at bløde.

Nålene går ind og åbner for blokeringer i meridianbanerne. På den måde løsner akupunkturen spændinger i muskler, sener og led. Kroppen regulerer sig selv og bringer balancen tilbage. Med balance i kroppen, får du det bedre, og dine smerter svinder.

Øreakupunktur

Øreakupunktur kaldes også auriculoterapi. Det var den franske læge og ingeniør Paul Nogier der opdagede forbindelsen mellem nervesystemet og øret. Da nervetrådene danner et microsystem I øret kan hele kroppen behandles derigennem. Grundlæggende går det ud på at et punkt eller en zone I øret er forbundet via nervesystemet til et organ eller et system I kroppen. Behandlingen kan bestå af påvirkning af et punkt via massage, ved at sætte nåle eller via behandling med elektrisk impuls. Øreakupunktur behøver derfor ikke at inkludere nåle. Man kan blive fx. behandlet med ørefrø; små magnetiske kugler på plaster der sættes på relevante punkter I øret. Eller behandlingen kan bestå af elektriske impulse på de aktuelle punkter. Læs mere her

NADA

NADA  er en forkortelse af  ”National Acupunkture Detoxification Association” (det nationale selskab for afgiftning ved hjælp af akupunktur) og er udviklet på Lincoln Recovery Center, New York for over 20 år. Ved NADA-behandling benyttes 5 specifikke punkter i begge ører samtidigt. NADA er et supplement til anden behandling fx. terapi, tobaksafhængighed, abstinensbehandlinger, søvnbesvær, aggressioner, stress, PMS, hedeture i overgangsalderen samt nedtrykthed. NADA udføres før anden behandling.

NADA-behandling giver ro i sind og krop. Læs mere om NADA her

Akupunktur står sjældent alene i fysioterapi behandlingen

Ofte oplever du en bedring efter første behandling og senest efter 5. behandling. Gør du ikke det, anbefaler jeg, at vi finder en anden behandlingsmetode.
Når jeg behandler patienter med akupunktur, vil det sjældent stå alene. Akupunkturen er derimod ofte et element i en kombinationsbehandling med flere elementer.

Ring til mig på 29 61 19 90, så vi kan snakke om, hvordan akupunktur kan hjælpe dig med dine symptomer
Er du blevet nysgerrig? Du kan blive meget klogere på, hvad akupunktur terapi er – Læs her hvad Sundhedsstyrelsen skriver om akupunkturbehandling.